Transportører industri

Hva som skal transporteres hvor langt og med hvilken kapasitet og funksjonalitet er avgjørende når man skal velge transportør til siloen. Vi har flere alternativer.

Helland Flexi Fôrskrue

Denne leveres i fire modeller, alt etter rørtype, bendradius og snegl. Flexi er skånsom mot pellets, prisgunstig ved lange fôrskruer og kan enkelt monteres rundt en hindring i lange rørgater. Flexi 125 har høy kapasitet. Flexi 90 er rimelig med god kapasitet. Flexi 90/75 er spesielt velegnet for lengre transport av pellets.

Helland 4" Fôrskrue

Helland 4″ er en solid fôrskrue med høy transportkapasitet og løftehøyde opp til 8 meter. Den produseres i solid skruespiral med drivstasjon og galvanisert stålrør. Vinkeldrev muliggjør montering i trange rom. Fôrskruen har en løftehøyde på opptil 8 meter. Benytt gjerne to fôrskruer i serie med 400 rpm for økt kapasitet.

Helland 4″ egner seg spesielt godt til fjørfe- og grisefôr. Prisgunstig ved korte skruelengder.

Helland 6" Fôrskrue

Denne fôrskruen har stor transportkapasitet til fylling av fôrvogner og -beholdere. Utmatingskula med drivstasjon kan enkelt justeres til ønsket skrueretning, og fôrskruen leveres også med alternativ drivstasjon ved utløp.

​Den har en kapasitet på 200 kg per minutt og leveres med standard 280 rpm. For ekstra praktisk betjening, kan den leveres med fjernkontroll slik at den kan betjenes fra traktoren

Rundtransportør

Rundtransportøren er en effektiv transportmåte for fôr og brukes når fôr skal fraktes fra én silo/beholder og ut til flere fôrstasjoner/automater. Denne har følgende kjennetegn:

  • Kan settes opp med enkel styring eller med en mer avansert styring, der fôret veies før angitt mengde fraktes til gitte automater.
  • Bruksområde: Settefiskanlegg, fjørfe- og griseoppdrett.
  • Kapasitet: 1,2 – 6 t/t
  • Materiale: Galvanisert stål, rustfritt

Vi kan levere rundtransportøranlegg med skånsomme bend og elektrisk roterende ventiler uten innvendige kanter. Disse benyttes også i næringsmiddelindustrien på grunn av sin skånsomhet og driftssikkerhet.

Utviklet og produsert i Norge siden 1965